Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پنجمين و آخرين روز ثبت‌نام داوطلبان کانديداتوري رياست جمهوري دوازدهم ساعت 8 صبح روز شنبه آغاز شد. اين در حالي است که تا پايان زمان ثبت نام روز چهارم در مجموع 1045 نفر اعلام داوطلبي کرده بودند.

به گزارش ايسنا، ثبت‌نام داوطلبان انتخابات رياست‌جمهوري صرفا در ستاد انتخابات کشور واقع در محل وزارت کشور انجام مي‌شود و امروز؛ شنبه آخرين فرصت اعلام کانديداتوري داوطلبان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


***
در آخرين روز ثبت‌نام‌ها چه کساني به ستاد انتخابات آمدند؟
صادق خليليان

صادق خليليان وزير جهاد کشاورزي دولت دهم براي کانديداتوري در انتخابات دوازدهمين دوره رياست جمهوري ثبت نام کرد.
خليليان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اينکه در شرايط اقتصادي نامطلوبي هستيم به دليل سمت اجرايي که داشتم به اين نتيجه رسيدم که در دوازدهمين انتخابات رياست جمهوري ثبت نام کنم.
خليليان متولد سال 1338 و داراي دکتراي اقتصاد کشاورزي است.
حميدرضا حاجي بابايي

حميدرضا حاجي‌بابايي براي ثبت نام در انتخابات رياست جمهوري دوازدهم وارد ستاد انتخابات وزارت کشور شد.
حميدرضا حاجي‌بابايي، وزير آموزش و پرورش دولت محمود احمدي‌نژاد و نماينده فعلي مجلس شوراي اسلامي، براي ثبت نام در انتخابات رياست جمهوري دوازدهم با حضور در ستاد انتخابات کشور، گفت: من کانديداي جمنا هستم.
جمنا 5 کانديداي اصلي دارد
حميدرضا حاجي‌بابايي گفت: هر 5 کانديداي جمنا کانديداي اصلي هستند.
به گزارش ايسنا، حميدرضا حاجي‌بابايي، وزير آموزش و پرورش دولت احمدي‌نژاد و نماينده فعلي مجلس صبح امروز پس از ثبت نام در دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در جمع خبرنگاران ناکارآمدي برنامه‌ها و ناديده گرفتن مردم در مديريت اجرايي کشور را دو حلقه مفقوده در کشور عنوان کرد و گفت: مردم با تمام قدرت در صحنه مديريت فرهنگ و اقتصاد کشور حضور ندارند، ‌اين در حالي است که مديريت کشور حتما بايد مردمي شود در همين راستا نيز من نام دولت خود را "دولت کارآمد و مردمي" قرار دادم.
وي با تاکيد بر اينکه «بايد براي ايجاد رقابت در کشور حلقه مديريت ها عمومي شود» خاطرنشان کرد: مردم بايد در جريان همه امور قرار بگيرند و مسئولين نظام نيز بايد حتما در خانه شيشه اي حضور داشته باشند.
اين نماينده مجلس با بيان اينکه ايراني بزرگ با مردمي بزرگ داريم که بايد اين مردم را جهاني کنيم، اظهار کرد: بايد در صحنه بين الملل به عنوان کشوري قدرتمند ضمن تعامل براساس عزت، حکمت و مصلحت، تعامل دو جانبه و چند جانبه داشته باشد.
حاجي بابايي با تاکيد بر اينکه نمي شود کشور را جناحي و سياسي اداره کرد، گفت: همه کساني که داراي قدرت کار هستند بايد وارد شوند و تلاش کنند.
وي تصريح کرد: من نه تنها سياه و سفيد نمي بينم بلکه براي انسان ها براساس شاخص هاي انساني، ديني و ملي احترام قائل هستم.
اين کانديداي انتخابات رياست جمهوري با بيان اينکه 22 اولويت براي برنامه ريزي در کشور دارم، به جزئيات برنامه هاي خود پرداخت و اقتصاد کلان، بودجه، نظام پولي و مالي،‌ خصوصي سازي و مناطق آزاد، توازن منطقه اي، آموزش عالي، سياست خارجي و هدفمند يارانه ها را از جمله اولويت هاي خود براي برنامه ريزي در دولت يازدهم عنوان کرد.
مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي‌کند.
فايل آن‌را از اينجا دانلود کنيد: video/webm
حاجي بابايي در ادامه نشست خبري خود در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه آيا قرار است به نفع فردي به جز آقاي رئيسي کناره گيري کنيد؟ خاطرنشان کرد: جمنا در اطلاعيه خود بيان کرد که به 5 کانديدا رسيده است و هر 5 کانديدا، کانديداهاي اصلي هستند. هر کس که بتواند بعد از مناظره ها آراء اول را داشته باشد، قطعا بايد بماند و مورد حمايت واقع شود.
وي همچنين در پاسخ به پرسشي درباره اينکه آيا حضور 5 نامزد در انتخابات براي افزايش فشار بر روحاني است، اظهار کرد: حضور 5 نفر از سوي جمنا براي توجه به آراء مردم و تنوع براي انتخاب آنهاست.
وي همچنين در پاسخ به پرسشي درباره عملکرد دولت يازدهم با تاکيد بر اينکه همه دولت ها داراي نقاط مثبت و منفي هستند، خاطرنشان کرد: چنانچه دولت يازدهم را دولتي موافق مي ديدم که مي تواند موانع اقتصادي موجود در کشور از جمله اشتغال را حل کند، قطعا آن را تاييد و به او کمک مي کردم اما امروز خيلي روشن است که دولت در دستيابي به اهداف خود موفق نشده است.
حاجي بابايي ادامه داد: معتقدم که مي شود به جاي 700 هزار شغل در کشور با 770 هزار ميليارد تومان تا مرز يک و نيم ميليون شغل سالانه ايجاد کرد.
اين کانديداي انتخابات رياست جمهوري گفت: با روند فعلي نرخ 12.6 دهم درصدي بيکاري ممکن است افزايش يابد. همچنين با توجه به تزريق 40 هزار ميليارد تومان صکوک و اوراق در پايان سال 95 امروز تورم دو رقمي شده و رشد تورم طي دو ماه آينده پيش روي ما خواهد بود.
وي همچنين در پاسخ به پرسشي درباره توصيه رهبري به احمدي نژاد درباره عدم حضور در انتخابات تاکيد کرد: ملاک و معيار در کشور سخن رهبري است.
حاجي بابايي همچنين در پاسخ به پرسشي درباره چرايي مخالفت با تحقيق و تفحص از شهرداري گفت: من همواره تحقيق و تفحص را کاري مثبت مي دانم.
اين نماينده مجلس در پايان با اشاره به برنامه هاي خود براي فرهنگيان خاطرنشان کرد: جايگاه آموزش و پرورش امروز جايگاهي نيست که بتواند مشکلات اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي جامعه را پاسخگو باشد. در همين راستا با توجه به سياست هايي که در دولت دوازدهم خواهيم داشت آموزش و پرورش بايد دولت محور شود.

عوض حيدرپور

عوض حيدرپور نماينده پيشين مجلس در انتخابات رياست جمهوري ثبت نام کرد.
عوض حيدرپور نماينده سه دوره مجلس شوراي اسلامي که صبح امروز با حضور در ستاد انتخابات کشور، در انتخابات رياست جمهوري 96 ثبت نام کرد.
محمد هاشمي


محمد هاشمي‌رفسنجاني براي انتخابات رياست جمهوري دوازدهم نام نويسي کرد.
ابتدا فردي به نمايندگي از محمد هاشمي‌رفسنجاني با حضور در ستاد انتخابات کشور به نمايندگي از محمد هاشمي اقدامات لازم را در جهت ثبت نام وي در انتخابات رياست جمهوري دوازدهم انجام داد که به دليل لزم حضور محمد هاشمي جهت تکميل اين مراحل ثبت نام وي انجام نشد که پس از آن برادر رييس فقيد مجمع تشخيص مصلحت نظام با حضور در ستاد انتخابات جهت ثبت نام اقدام کرد.
براي پيگيري آرمان‌ها و انديشه‌هاي هاشمي رفسنجاني ثبت نام کرده‌ام
محمد هاشمي مي‌گويد براي پيگيري آرمان‌ها و انديشه‌هاي برادرش در انتخابات رياست جمهوري ثبت‌نام کرده است.
برادر مرحوم آيت الله هاشمي پس از ثبت نام در انتخابات رياست جمهوري اظهار کرد: من با توجه به آرمان و انديشه مرحوم هاشمي که اعتلاي ايران، رفاه و آسايش براي مردم است، بر آن شدم از اين طريق در حد توان خود، آرمان‌هاي ايشان را پيگيري کنم.
وي در ادامه در پاسخ به اين پرسش که آيا اين تصميم شما فردي بوده يا تصميم جمعي خانواده مرحوم هاشمي بوده است، ‌اظهار کرد: اين تصميم، تصميم جمعي خانواده ايشان است.
هاشمي همچنين در پاسخ به اين پرسش که آيا به نفع روحاني کنار خواهيد رفت؟ تصريح کرد: اين حرف‌ها براي کناره گيري زود است.
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين در پاسخ به پرسش ديگري در اين خصوص که آيا شما با اصلاح طلبان هم مشورت کرده‌ايد؟ گفت: با برخي افراد در اين زمينه صحبت کرده‌ام که نمي‌خواهم نامي از آنها ببرم. من هم مشورت داشته‌ام و هم به من تکليف شده که در انتخابات حضور داشته باشم، زيرا صحنه‌هاي انتخابات بسيار حساس است و به من تکليف شد که در صحنه حضور داشته باشم.
وي با تاکيد بر اينکه در انتخابات مستقل است افزود: ضرورت هايي وجود داشته که من کانديدا شوم از جمله توصيه‌هاي مرحوم هاشمي. نظر ايشان اين بود که با توجه به صحنه رقابت‌ها حتما لازم است بيشتر از يک نفر در صحنه حضور داشته باشد و من بر اين اساس وارد انتخابات شدم.
مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي‌کند.
فايل آن‌را از اينجا دانلود کنيد: video/webm
خبرنگاري در ادامه از هاشمي پرسيد که نظر شما در مورد ثبت نام احمدي نژاد در انتخابات چيست؟ که وي در پاسخ گفت: اين مساله با حوزه مقام معظم رهبري مرتبط مي شود که از ماه گذشته نقل و قولهايي در مورد جلسه احمدي نژاد با رهبري مطرح شده است و نمي توانم در اين زمينه خيلي اظهار نظر کنم.
رئيس اسبق صد ا و سيما همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص عملکرد صدا و سيما در پوشش انتخابات گفت: رسانه ملي بايد به صورت ملي عمل کند و گرايش سياسي نداشته باشد. مرحوم امام هم بر اين اعتقاد بود که گرايش‌هاي سياسي مديران صدا و سيما نبايد در اداره اين رسانه دخيل شود. من معتقدم مديران صدا و سيما بايد گرايش سياسي خود را کنار بگذارند و طبق قانون عمل کنند.
وي در پايان درباره اولويت‌هاي دولت احتمالي وي نيز تصريح کرد: قانون و برنامه ششم توسعه اولويت‌ها را مشخص کرده و من هم بر اساس همين اولويت ها عمل خواهم کرد.
حسن بيادي


حسن بيادي در انتخابات رياست جمهوري ثبت‌نام کرد.
حسن بيادي دبيرکل جمعيت آبادگران جوان جمهوري اسلامي ايران ظهر امروز در ستاد انخابات کشور حضور يافت و براي نامزدي در انتخابات رياست جمهوري ثبت نام کرد.
به خاطر حمايت از احمدي نژاد پشيمان نيستم

حسن بيادي گفت: بخاطر حمايت از احمدي نژاد پشيمان نيستم.
اين فعال سياسي پس از ثبت نام در انتخابات رياست جمهوري در جمع خبرنگاران درباره اقدامات اخير احمدي‌نژاد اظهار کرد: عده اي پشت سر احمدي‌نژاد دري وري مي گفتند، اما پس از اينکه راي آورد در دولتش مسئوليت گرفتند اما من بخاطر يکسري نابساماني ها از وي جدا شدم. من از وي انتقاداتي دارم اما رفاقتم با او سر جاي خود است.
وي در پاسخ به اين پرسش که در حمايت از احمدي نژاد پشيمان نيستيد؟ گفت: من پشيمان نيستم؛ آنهايي بايد پشيمان باشند که مسير احمدي‌نژاد را به انحراف برند من به موقع کنار کشيدم و با وي هنوز ارتباط دارم و او را با عنوان کسي که در جامعه مي تواند تاثير بگذارد قبول دارم.
بيادي در پاسخ به اين پرسش که منظور شما از آنهايي که مسير احمدي نژاد را به انحراف برده اند جمنا است؟ گفت: بله منظورم همان ها هستند.
وي همچنين درباره نامزدهاي جمنا تصريح کرد: 5 نفر را کنار هم گذاشتند و بعد به من گفتند نظرت چيست که من گفتم قاليباف از همه بهتر است. خوشبختانه پشت پرده جمنا هم که رو شد.
وي با بيان اينکه ظلم است که بگويم ديگران از قاليباف بهتر هستند، خاطر نشان کرد: البته من انتقاداتي در اداره شهر به قاليباف دارم، اما فقط 20 درصد با قاليباف فاصله دارم، وي در مديريت شهر تهران تلاش زيادي کرده است.
اين فعال سياسي در پاسخ به اين پرسش که آيا به نفع قاليباف کنار مي رويد، گفت: نامزدي من در انتخابات جدي است، اما هنوز تصميم نگرفتم به نفع قاليباف کنار بروم.
بيادي افزود: من وابستگي به جناحي ندارم و هر جا حق باشد آن‌جا هستم.
وي همچنين با انتقاد از روند ثبت نام انتخابات رياست جمهوري خواستار اين شد که خواستار نظام در اين زمينه اصلاح شود.
محمدمهدي زاهدي

رئيس کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با حضور در ستاد انتخابات کشور آمادگي خود را براي کانديداتوري انتخابات رياست جمهوري اعلام کرد. وي که به همراه نوه اش به وزارت کشور آمده بود در سخناني کوتاه به خبرنگاران گفت: آمده‌ام تا به مردم نويد تغيير و تحول بدهم.
وي با بيان اينکه دولت تغيير وتحول را تشکيل خواهد داد از تشکيل اتاق فکر محمود احمدي نژاد اظهار بي‌اطلاعي کرد.
اميدوارم ثبت‌نام احمدي‌نژاد فقط براي حضور بيشتر مردم در انتخابات باشد

محمدمهدي زاهدي درباره چرايي حضور مستقل در انتخابات رياست جمهوري اظهار کرد: من را در انتخابات جمنا شرکت نداده‌اند و يکي از گلايه‌هاي من همين موضوع است.
وزير علوم دولت نهم، بعد از ظهر امروز پس از ثبت نام در دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در جمع خبرنگاران با بيان اينکه آمده ام تا پيام تغيير و تحول را به مردم نويد دهم، اظهار کرد: آمده ام بگويم که تغيير در نگرش ها و نگاه ها و همچنين رفتارها و باورها را دنبال مي کنم.
وي با انتقاد از وضعيت موجود در کشور گفت: ايران کشوري ثروتمند و قوي است که با برخي مشکلات مواجه است در هر زمينه براساس آسيب شناسي هايي که انجام داده ام معتقدم راهي جز تغيير و تحول نداريم و راه‌حل موجود روي کار آمدن دولتي شفاف، پاکدست، قانون محور و معتقد به خرد جمعي و شايسته سالار و برآمده از مردم است.
زاهدي با بيان اينکه دولت تغيير و تحول را تشکيل خواهم داد، تاکيد کرد: مي توانيم در سايه اقتدار جمهوري اسلامي ايران با دنيا به صورت عزتمندانه زير چتر اقتدار تعامل کنيم.
به گزارش ايسنا، اين دواطلب کانديداتوري انتخابات رياست جمهوري در ادامه در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه اتاق فکر دولت هاي نهم و دهم همچنان تشکيل مي شود و حضور جنابعالي براساس تصميم اين اتاق فکر است، اظهار کرد: من از اتاق فکر دولت نهم و دهم اطلاعي ندارم.
وي همچنين در پاسخ به پرسشي درباره نحوه ساز و کار جبهه مردمي نيروهاي انقلاب و چرايي حضور به عنوان کانديداي مستقل از جمنا گفت: من در انتخابات جمنا شرکت داده نشده ام و اين يکي از گلايه هاي من است.
وزير علوم دولت نهم همچنين در پاسخ به پرسش ايسنا درباره ارزيابي از حضور احمدي نژاد در رقابت هاي انتخاباتي اظهار کرد: مقام معظم رهبري در توصيه اي که به وزرات کشور داشتند، تاکيد کردند که مهمترين مساله ما در انتخابات پيش رو اين است که شاهد حضور گسترده مردم باشيم. در همين زمينه اميدوارم حضور آقاي احمدي نژاد با توجه به جملاتي که قبلا رهبري داشتند فقط بخاطر اين مساله باشد که در انتخابات شوري ايجاد کند تا مردم بيشتري بيايند.
وي ادامه داد: به نظر من چنانچه که احمدي نژاد توصيه رهبري را دنبال کند حتما مصلحت بيشتري در ايجاد شور و نشاط در انتخابات در پي خواهد داشت.
اين نماينده مجلس دهم همچنين درباره تاثير حضور احمدي نژاد در سبد راي اصولگرايان، ارزيابي از اين موضوع را زود هنگام توصيف کرد.
زاهدي همچنين در پاسخ به پرسشي درباره تحقيق و تفحص از شهرداري اظهار کرد: از هر تحقيق و تفحصي استقبال مي کنم و معتقدم که بايد تحقيق و تفحص و ماده 226 آئين نامه مجلس را جدي بگيريم،‌ چرا که شفافيت در موضوع ها بويژه حوزه هاي اقتصادي به نفع کشور است و بايد به دنبال تحقيق و تفحص حتي از شهرداري باشيم.

***
بازديد اعضاي هيأت اجرايي مرکزي انتخابات از روند ثبت‌نام‌ها
تعدادي از اعضاي هيأت اجرايي مرکزي انتخابات رياست جمهوري از روند ثبت‌نام داوطلبان انتخابات رياست جمهوري بازديد کردند.
اين بازديد پيش از ظهر روز شنبه انجام شد و اعضاي هيأت در جريان روند ثبت‌نام‌ها قرار گرفتند.
حسينعلي اميري، ميرولد ،تاجگردون، ميرزاده و تعداد از افراد ديگر جزو افرادي بودند که به وزارت کشور آمدند.
چاره‌اي جز اصلاح قانون انتخابات نداريم

عضو هيات اجرايي مرکزي انتخابات رياست جمهوري گفت: چاره اي نداريم مگر اينکه نقايص قانون فعلي انتخابات را بر طرف کنيم.
حسينعلي اميري عضو هيات اجرايي انتخابات رياست جمهوري در جريان بازديد تعدادي از اعضاي هيات اجرايي مرکزي انتخابات رياست جمهوري از مراحل ثبت نام اين انتخابات در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز براي بازديد از روند ثبت نام‌ها به ستاد انتخابات کشور آمديم با اين روند ثبت نام ها که هر کسي با هر شرايطي براي ثبت نام مي‌آيد، فرصت و هزينه زياد ايجاد مي شود و مردم متوجه نقص قانون انتخابات رياست جمهوري شده اند.
وي در ادامه تصريح کرد: با توجه به سياست هاي کلي انتخابات که رهبري آن را ابلاغ کرده اند، بايد شاخص هاي نامزدهاي انتخابات تدوين شود. از سويي اصل 115 قانون اساسي بايد تصحيح شود و ما چاره اي نداريم جز اينکه يک نظام جامع انتخابات طراحي کنيم که نقايص قانون فعلي را رفع کند.
اميري افزود: امروز براساس دعوت وزارت کشور به محل ثبت نام ها آمده ايم و معاون سياسي وزير کشور گزارشي از روند ثبت نام ها به ما ارائده دادند و اعضاي هيات اجرايي هم سوالاتي داشتند که آقايان به آنها پاسخ دادند.
وي در پايان گفت: اعضاي هيات اجرايي مرکزي براساس شخصيت هاي حقيقي انتخاب مي شوند نه شخصيت حقوقي.
توضيحات ميرزاده درباره انتخاب اعضاي هيأت اجرايي انتخابات
هم‌چنين يک عضو حقيقي هيأت مرکزي انتخابات رياست جمهوري جزييات نحوه انتخاب اعضاي اين هيأت را تشريح کرد.
حميد ميرزاده عضو هيأت اجرايي مرکزي انتخابات رياست جمهوري پس از بازديد از ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران با تأکيد بر اينکه وزارت کشور به عنوان مجري انتخابات زير نظر هيأت اجرايي مرکزي کار انتخابات را انجام مي‌دهد، اظهار کرد: بر اساس قانون 11 نفر متشکل از چهار نفر حقوقي و هفت نفر شخصيت حقيقي هيأت اجرايي مرکزي انتخابات رياست جمهوري را تشکيل مي‌دهند.
وي خاطرنشان کرد: وزير کشور به عنوان رييس هيأت، دادستان کل کشور، وزير اطلاعات و يکي از اعضاي هيأت رييسه مجلس چهار شخصيت حقوقي هيأت اجرايي مرکزي انتخابات رياست جمهوري را تشکيل مي‌دهند.
ميرزاده با اشاره به روند انتخابت اعضاي حقيقي اين هيأت، گفت: پس از اعلام اسامي 30 نفر از اشخاص حقيقي از سوي شوراي نگهبان به عنوان معتمدان مردم، پس از تأييد اين شورا طي انتخاباتي که 27 اسفند برگزار شد هفت عضو حقيقي هيأت اجرايي انتخاب شدند.
بازديد عباسعلي کدخدايي از ستاد انتخابات کشور

عباسعلي کدخدايي سخنگوي هيات مرکزي نظارت بر انتخابات رياست‌ جمهوري از ستاد انتخابات کشور بازديد کرد و از روند اقدامات در اين ستاد بازديد به عمل آورد.
انتخابات جشنواره ثبت‌نام نيست
سخنگوي هيات مرکزي نظارت بر انتخابات رياست‌جمهوري گفت که انتخابات جشنواره ثبت نام نيست.
عباسعلي کدخدايي سخنگوي شوراي نگهبان صبح امروز پس از بازديد از ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: اين حجم از اشتياقي که در ثبت نام‌ها وجود دارد بايد اشتياق واقعي باشد ولي فکر نکنيم که اينجا جشنواره ثبت نام است. چون به هر حال پست رياست جمهوري طبق قانون اساسي مقام دوم کشور به حساب مي آيد و به سوابق مديريتي بالا نياز دارد.
وي با بيان اينکه صلاحيت بسياري از ثبت‌نام کنندگان تاييد نمي‌شود، افزود: البته شوراي نگهبان هنوز براي تاييد صلاحيت داوطلبان جلسه‌اي برگزار نکرده و از فردا جلسات برگزار مي‌شود.
کدخدايي بيان کرد: قانون اساسي قوانين انتخابات را به خوبي ترسيم کرده که افراد بايد رجل سياسي و مذهبي باشند. رجل سياسي و مذهبي امر بسيار ارزشمندي است که بايد به آن توجه کنيد و نبايد اينگونه باشد که فقط بياييم و ثبت نامي انجام دهيم، البته قبول داريم قوانين ما در اين زمينه خيلي خوب نيست و حداقلي است.
ثبت نام 1290 نفر تا ظهر روز شنبه
دبير ستاد انتخابات کشور هم در نيمروز شنبه گفت: تا اين لحظه 1290 نفر براي انتخابات رياست جمهوري نام نويسي کرده‌اند.
پورعلي مطلق در گفت‌وگويي اظهار کرد: از اين تعداد 1195 نفر آقا و 95 نفر خانم هستند. جوان‌ترين فرد 18 سال و مسن‌ترين فرد هم 92 سال دارد.
وي همچنين افزود: امروز هم 304 نفر هم وارد محل ثبت نام شده اند که ثبت نام بيش از 240 نفر قطعي شده است.
وي در پايان درباره احتمال تمديد زمان ثبت نام گفت: ما تا ساعت 18 موظفيم طبق قانون ثبت نام را انجام دهيم.
دواطلبي 1361 نفر تا ساعت 14

رييس ستاد انتخابات کشور هم ساعتي بعد گفت: تا ساعت 14 امروز 1361 نفر متشکل از 104 نفر زن و 1257 نفر مرد با حضور در وزارت کشور براي دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري اعلام کانديداتوري کردند.
علي اصغر احمدي، رييس ستاد انتخابات کشور با اشاره به تعداد ثبت‌نام‌ کنندگان متقاضي کانديداتوري انتخابات رياست جمهوري تا ساعت 14 امروز، اظهار کرد: تاکنون 1361 نفر با مراجعه به ستاد انتخابات وزارت کشور براي حضور در انتخابات رياست جمهوري اعلام آمادگي کرده‌اند که از اين تعداد 352 مراجعه براي امروز بوده است.
وي گفت: از اين تعداد 104 زن و 1257 نفر مرد هستند. جوانترين ثبت‌نام کننده 18 ساله و مسن‌ترين داراي 92 سال سن است. همچنين تاکنون 83 ايثارگر براي انتخابات رياست جمهوي دوازدهم اعلام کانديداتوري کرده‌اند.
احمدي همچنين به مقايسه تعداد ثبت‌نام‌هاي انجام شده در انتخابات دوره يازدهم با دوازدهم پرداخت و ادامه داد: در دوره قبل در مجموع پنج روز 686 نفر به وزارت کشور مراجعه و ثبت‌نام کرده بودند اما امسال تا ساع 14 روز پنجم بيش از 1360 نفر يعني 715 نفر بيشتر از دوره قبل براي کانديداتوري اعلام آمادگي کردند.
رييس ستاد انتخابات کشور با اشاره به حضور بي‌سابقه مردم براي ثبت‌نام در انتخابات رياست جمهوري اظهار کرد: اينکه فضا به گونه‌اي باشد که از آن به عنوان جشنواره ياد کنيم مطلوب است و اين براي حضور يک نقطه محسوب مي‌شود. اما عرف جامعه به گونه‌اي است که در انتخابات شوراها مي‌گوييم حداقل مدرک تحصيلي بايد ديپلم باشد. در همين راستا اميدوارم در فرصت‌هاي بعد از انتخابات همگان دست به دست هم دهند تا به سمتي برويم که عرصه ورود به انتخابات رياست جمهوري داراي نصاب‌هايي باشد.
وي در پايان درباره احتمال تمديد زمان نام‌نويسي از داوطلبان کانديداتوري تأکيد کرد: قطعاً امروز آخرين نام‌نويسي است و تا ساعت 18 پذيراي داوطلبان خواهيم بود. از ساعت 6 به بعد از کساني که در داخل ستاد حضور داشته باشند نام‌نويسي به عمل مي‌آيد.

***

جدول اسامي شخصيت‌هاي برجسته نامزدي رياست‌جمهوري، سمت فعلي يا سابقه مهم و روز ثبت‌نام آن‌ها تا را اينجا ببينيد.

***
حاشيه‌ها

حاشيه‌هاي پنجمين روز ثبت نام داوطلبان انتخابات رياست جمهوري را اينجا بخوانيد و در فيلم زير ببينيد.
مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي‌کند.
فايل آن‌را از اينجا دانلود کنيد: video/webm


حاشيه‌هاي چهارمين روز ثبت نام داوطلبان انتخابات رياست جمهوري را اينجا بخوانيد و فيلم آن را در زير ببينيد.
مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي‌کند.
فايل آن‌را از اينجا دانلود کنيد: video/webm
***

حاشيه‌هاي سومين روز ثبت نام داوطلبان انتخابات رياست جمهوري را اينجا بخوانيد و فيلم آن را در زير ببينيد.
مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي‌کند.
فايل آن‌را از اينجا دانلود کنيد: video/webm

هم‌چنين حاشيه‌هاي دومين روز ثبت نام داوطلبان انتخابات رياست جمهوري را اينجا بخوانيد و در فيلم زير ببينيد.
مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي‌کند.
فايل آن‌را از اينجا دانلود کنيد: video/webm

حاشيه‌هاي اولين روز ثبت نام داوطلبان انتخابات رياست جمهوري را هم اينجا بخوانيد و در فيلم زير ببينيد.
مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي‌کند.
فايل آن‌را از اينجا دانلود کنيد: video/webm
***
انتخاب شوندگان بايد داراي چه شرايطي باشند؟
بر اساس ماده 55 قانون انتخابات رياست‌جمهوري «داوطلبان رياست جمهوري يا نمايندگان تام‌الاختيار آن‌ها که کتباً معرفي شده باشند بايد ظرف 5 روز از تاريخ انتشار دستور شروع انتخابات به وزارت کشور مراجعه نموده و پرسشنامه اعلام داوطلبي را پس از دريافت و تکميل همراه با چهار برگ تصوير کليه صفحات شناسنامه و دوازده قطعه عکس 4×6 از آخرين عکس خود را که در همان سال گرفته باشند به وزارت کشور تسليم و رسيد دريافت دارند.»
براساس ماده 35 قانون انتخابات رياست‌جمهوري انتخاب شوندگان بايدداراي شرايط زير باشند:
1- از رجال مذهبي، سياسي
2-ايراني‌الاصل
3-تابعيت کشور جمهوري اسلامي ايران
4-مدير و مدبر
5-داراي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۲۵۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند

رئیس دیوان عالی کشور تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به‌خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم الاتباع است.

به گزارش ایرنا، رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب، گفت: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه هیأت عمومی این دیوان اظهار داشت: اکنون بحث حجاب و صیانت از آن یکی از موضوعاتی است که در جامعه مطرح است و برخی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

وی با تاکید بر اینکه علامت سوال گذاشتن روی مساله ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، افزود: برخی عنوان می‌کنند که آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است! در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

منتظری ادامه داد: در روایات و احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) در باب موضوع حجاب مطالب بی شماری بیان شده و این مساله به قدری مورد تاکید است که در شب معراج پیامبر اسلام (ص) نیز بر مساله حجاب اشاره شده است.

وی یادآور شد: در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، اصولا ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده است؛ اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می‌شود.

رئیس دیوان عالی کشور تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به‌خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم الاتباع است.

منتظری خاطرنشان کرد: مساله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است، تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند باید به قانون عمل کنند.

وی با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب درحال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی‌بند و باری و روابط بدون قید و شرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است، دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن روی این مساله مدیریت و برنامه‌ریزی کرده است.

رئیس دیوان عالی کشور اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند، این مردم با تقدیم ۳۰۰ هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ بنابراین همه دلسوران نظام و دلبستگان اسلام باید بر مساله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تامین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان خصوصا در مساله حجاب گفت: تامین امنیت اخلاقی جامعه ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی‌ها گرفته شود، باید با برنامه ریزی و تدبیر عمل شود و قطعاً همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تاثیرگذار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند